Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is Anton Rots Elektra B.V. is een landelijk erkend installatiebureau met een erkenning ingeschreven bij InstallQ . Periodiek worden wij door externe inspecteurs gecontroleerd of wij onze bedrijfsvoering en installaties uitvoeren conform de opgestelde eisen en richtlijnen.

Doordat wij een landelijk erkent zijn hebben wij zegelrecht ontvangen van de netbeheerders in de regio. Wij mogen zegels van hoofdaansluitingen verbreken en opnieuw aanbrengen om veilig te kunnen werken.

Naast een landelijke erkenning zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland. De branchevereniging voor de technische installatiebedrijven. Wij werken conform de Algemene Voorwaarden Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) en Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB2007) welke u kunt downloaden.

Continu werken wij aan verbeteringen van onze dienstverlening. Bij klanten-vertellen van DTG hebben wij een mogelijkheid voor onze relaties om hun ervaringen te delen met de rest van Nederland. Hieruit kunnen wij leren hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Indien u niet tevreden bent over een van onze medewerkers, over onze dienstverlening of wat voor aspect van onze organisatie dan ook, nodigen we u nadrukkelijk uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten alvorens dit in een review op internet te vermelden. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Klachtenregeling

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten AVIC 2016

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven ALIB 2007