Projecten

Meettin

Bij dit project hebben wij een installatie mogen ontwerpen en realiseren voor een kantoor en meeting-gebouw bij de Tinfabriek in Naarden. Een oud energie slurpend gebouw omtoveren tot een minimale energieafname door onder andere gebruik te maken van warmtepompen, led-verlichting met aanwezigheidsmelders en toch een unieke sfeer te creëren.

Buitenweg

In opdracht van Garage Buitenweg Hilversum hebben wij een mogen meewerken aan een moderne werkplaats. Hier is gebruik gemaakt van een verlichtingssysteem met hoge lichtopbrengst zodat er goed zicht is op en in de auto’s. Daarnaast zijn er veel aansluitpunten gemaakt voor energievoorziening om losse snoeren over de vloer te voorkomen. Alle leidingen zijn zoveel mogelijk weggewerkt. De foto’s spreken voor zich.

In een later stadium heeft de showroom een facelift gekregen. Met een perfecte uitlichting worden alle objecten mooi weergegeven. Hierbij zijn wij er ook weer in geslaagd om alle installaties zoveel als mogelijk uit het zicht weg te werken om de ruimte voor zich te laten spreken.

Woon- Zorgvoorziening Bloemendael

Sinds 2005 voeren wij in deze woon- en zorgvoorziening onderhoudswerkzaamheden samen met verbouwingen uit zodat de installaties meegroeien met de tijd. In nauw contact met de directie assisteren wij bij het onderhouden van meerdere technische installaties.

Ons eigen kantoor en magazijn

In 2016 hebben wij een nieuw pand gekocht om ons kantoor en magazijn op één locatie te vestigen.

Het pand is in 2017 casco door de aannemer opgeleverd. Daarna is conform ons eigen ontwerp de binnenkant volledig ingericht. Aan technische installaties ontbreekt het niet.

Met gebruik van led-verlichting, aanwezigheids-schakelingen, centrale schakelingen, vloerverwarming en CO2 gestuurde ventilatie hebben wij een pand met minimaal energieverbuik.